Hovedunderviserne på ABCU® er Allan Mæland og Mads Breckling.

 

Allan Mæland

ACT terapeut, certificeret team coach og mindfulness instruktør

Allan Mæland har igennem de sidste 25 år arbejdet med dyr og mennesker i zoologiske haver i ind- og udland. I en årrække som underviser i Københavns Zoo Skoletjeneste, hvor han blandt andet har undervist elever fra folkeskolen, gymnasieelever og veterinærstuderende.

De sidste 5 år ansat deltid i Københavns Zoo i deres HR afdeling, hvor Allan har arbejdet med udvikling af havens medarbejder og teams. Sideløbende har Allan arbejdet selvstændig med fokus på individuelle samtaler og teamudvikling. Hans kernekompetencer er personlig udvikling, kommunikation og gruppedynamik.

Desuden medunderviser på en del undervisningsforløb sammen med Mads, hvor de har undervist langtidsledige borgere, til at kunne se ud af tunnelsynet, og genfinde vej i eget liv samt jobmæssigt.

“Mit mål med ABCU® uddannelsen er at, bidrage med, at deltagerne får del i de fantastiske redskaber og format, som jeg har oplevet, har beriget både mit eget liv samt alle dem som jeg har undervist og afholdt samtaler med”

“Det du er bevidst om, kan du styre. Det du ikke er bevidst om, styrer dig”

  Mads Breckling

  ACT terapeut, certificeret coach og mindfulness instruktør

  Mads Breckling har i 25 år været leder i dansk såvel som udenlandsk detailhandel, hvor udvikling af medarbejdere har været i fokus.

  Han har siden slutningen af 90’erne gennemført mange udviklingsforløb og uddannelser baseret på kognitiv adfærdsterapi i Europa og USA.

  For 7 år siden etablerede han Jumpout – Væksthuset for personlig udvikling, hvor Mads har afholdt workshops for virksomheder, skoler samt udviklingsforløb for jobcentrets arbejdsløse og borgere med andre udfordringer end arbejdsløshed. Virkemidler er primært ACT samt andre kognitive adfærdsterapeutiske tilgange.

  Mads har til dato haft mere end 700 deltagere i gruppeforløb og har afholdt mere end 2.000 personlige udviklingssamtaler.

  Siden 2013 har Mads været aktiv i bestyrelsen ACBS Denmark, der er den officielle danske underafdeling af den amerikanske organisation Association for Contextual Behavioral Science (ACBS) der er organiseret omkring interessen for Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Relational Frame Theory (RFT). Siden 2016 i hovedbestyrelsen blandt andet som Præsident for den danske afdeling.

  ”Mit mål med ABCU® uddannelsen er at bidrage med engagement, nærhed og møde deltagerne i øjenhøjde. Jeg ønsker at inspirere deltagerne til at leve et ekstraordinært liv, hvor vores format bidrager til selvudvikling og indsigt,  men i særdeleshed også til udvikling af andre mennesker”.

  “Ved at ændre måden, vi taler om os selv på, kan vi også ændre måden, vi opfatter os selv på”.

    

   Medunderviserne på ABCU® er Mie My Tastesen og Anne Agerbo.

    

   Mie My Tastesen

   Privatpraktiserende psykolog og åndedrætsekspert

   I undervisningen på modul 3 – Medfølelse og Egenomsorg med Mie My er der nogle helt særlige ting, som er sat i centrum: Værdier som sårbarhed, åbenhed, autencitet og medfølelse er grundlæggende for den måde hun bygger sin undervisning op på.

   I sin undervisning trækker Mie fra sine uddannelser indenfor Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Compassion Focused Therapy (CFT) og åndedrætsterapi.

   Mie ved, hvad det vil sige at kæmpe. Hun har kæmpet med angst siden hun var barn og hun var som ung hårdt ramt af spiseforstyrrelser.

   Disse erfaringer trækker Mie med ind i undervisningen, og deler åbent og ærligt ud omkring det at være menneske på den sårbare måde.

    Anne Agerbo

    Privatpraktiserende psykolog

    Anne Agerbo er psykolog fra Aarhus Universitet 1999 og arbejdede, de første 6 år, inden for en bred vifte af områder: alkoholbehandling, psykiatri, børnesomatikken og som ekstern lektor i psykologi, på medicinstudiet.

    I 2005 blev Anne selvstændig med kerneopgaver såsom supervision, undervisning og terapi. Har i et par år, været en del af ekspertpanelet på aldrigmere.dk

    Efteruddannet inden for ACT, hos en række internationale kapaciteter.  Har desuden et længerevarende kursus i mentalisering, familier og småbørn, fra Anna Freud instituttet i London. Hele Annes baggrund er noget som hun trækker på også i sin undervisning på modul 4 – ACT bag om adfærden: Mentalisering.

    Debuterede med bogen ”fra offer til overlever – ACT med traumer” der udkom i 2017.

    Er særlig optaget af:

    • Traumers manifestation i individ, familier og hele samfund.
    • Transgenerationelle traumer, familiedynamik og mentaliseringssvigt
    • ACT-baseret traumeheling
    • Recovery og menneskets iboende kapacitet til at generobrer et vitalt liv, efter svære livsomstændigheder
    • Den professionelles egen psykologisk fleksibilitet
    • Hvordan vi som hinandens medborgere skaber optimale kontekster for trivsel og sund udvikling