Underviserne er Allan Mæland og Mads Breckling.

 

Allan Mæland

ACT terapeut, certificeret team coach og mindfulness instruktør

Allan Mæland har igennem de sidste 25 år arbejdet med dyr og mennesker i zoologiske haver i ind- og udland. I en årrække som underviser i Københavns Zoo Skoletjeneste, hvor han blandt andet har undervist elever fra folkeskolen, gymnasieelever og veterinærstuderende.

De sidste 5 år ansat deltid i Københavns Zoo i deres HR afdeling, hvor Allan har arbejdet med udvikling af havens medarbejder og teams. Sideløbende har Allan arbejdet selvstændig med fokus på individuelle samtaler og teamudvikling. Hans kernekompetencer er personlig udvikling, kommunikation og gruppedynamik.

Desuden medunderviser på en del undervisningsforløb sammen med Mads, hvor de har undervist langtidsledige borgere, til at kunne se ud af tunnelsynet, og genfinde vej i eget liv samt jobmæssigt.

“Mit mål med ABCU® uddannelsen er at, bidrage med, at deltagerne får del i de fantastiske ACT redskaber, som jeg har oplevet, har beriget både mit eget liv samt alle dem som jeg har undervist og afholdt samtaler med”

“Det du er bevidst om, kan du styre. Det du ikke er bevidst om, styrer dig”

  Mads Breckling

  ACT terapeut, certificeret coach og mindfulness instruktør

  Mads Breckling har i 25 år været leder i dansk såvel som udenlandsk detailhandel, hvor udvikling af medarbejdere har været i fokus.

  Han har siden slutningen af 90’erne gennemført mange udviklingsforløb baseret på kognitiv adfærdsterapi i Europa og USA.  For 5 år siden etablerede han Jumpout – Væksthuset for personlig udvikling, hvor Mads har afholdt workshops for virksomheder, skoler samt udviklingsforløb for jobcentrets arbejdsløse og borgere med andre udfordringer end arbejdsløshed.  Virkemidler har primært været ACT samt andre kognitive adfærdsterapeutiske tilgange, og Mads har til dato haft mere end 700 deltagere i gruppeforløb og har afholdt mere end 2.000 personlige udviklingssamtaler.

  Mads har siden 2013 været aktiv i bestyrelsen ACBS Denmark, der er den officielle danske underafdeling af den amerikanske organisation Association for Contextual Behavioral Science (ACBS) der er organiseret omkring interessen for Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Relational Frame Theory (RFT).

  Siden 2016, Præsident for den danske afdeling, og har blandt andet stået i spidsen for, at organisere ACBS Nordic Conference, 2016, Danmark. Ligeledes tovholder på den kommende ACBS Nordic Conference der afholdes i Danmark, november, 2018.

  ”Mit mål med ABCU® uddannelsen er at bidrage med engagement, nærhed og møde deltagerne i øjenhøjde. Jeg ønsker at inspirere kursisterne til at leve et ekstraordinært liv, hvor vores undervisning kan bidrage til selvudvikling men også til deltagernes udvikling af andre mennesker”.

  “Jo mere bevidst du er omkring NUET, jo større adgang får du til at kunne og turde vælge”.

  “Ved at ændre måden, vi taler om os selv på, kan vi også ændre måden, vi opfatter os selv på”.